Informare privind datele cu caracter personal folosite in platforma e-Learning www.nicolaemarginean.eu

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private īn sectorul comunicatiilor electronice, Marginean Nicolae are obligatia de a administra īn conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: autentificarea utilizatorilor in platforma e-Learning Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare accesarii cursurilor online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea accesarii cursurilor online. Informatiile īnregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Marginean Nicolae ? ?DA ?NU Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Marginean Nicolae. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cāt mai curānd posibil. _______________________________________________________________

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, īn mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale īn scopuri de marketing direct.